Step By Step


Under The Sea

INSTAGRAM: dakotaxtaren PINTEREST: @dakotaxtaren ♡:

Sziasztok, Mézik!

Egy 18 éves lány blogján jártok, aki tanítónak tanul, igazából pedig egy bankban szeretne dolgozni. Szeret a párjával lenni, sminkelni, sorozatokat nézni és énekelni. Az egyetemet még csak most kezdte, de már utálja. A karácsony a kedvenc ünnepe. Az olvasás régen mindennapos volt nála, most szeretné elérni, hogy ismét visszaszokjon rá.
Halhatatlanok sorozat. Heartland. Game of Thrones. Pocok. Gingerbread latte. Karácsony. Gyertyák. Állatok. Gyerekek. Romantika. Család. Pszichológia. 

Limonadee

 

 

 

Cserék:

Buli Vivien és Sophie és Uictoire és Esther és Minaru és Ananász Lány és Reba és Ninette és Cerila és Anda és Thea és Cookie és Dzseni és Te?

 

Chat

Rose gold copper, white marble and grey makeup brushes and bag, Im in love - http://amzn.to/2fDgJKk:

 

 

Another Dream

073.

2017.05.14. 15:00, Limonadee
Kreativkodjunk V.

39 Cork #Crafts That Will Make You Wish You Drank More Wine ...:

Sziasztok, Mézik!

Mostanság az életfelfogásom nagyon megváltozott, nagyon fontosnak érzem azt, hogy legyenek emlékeim, ne pedig felesleges tárgyaim. Sokkal többre tartok egy utazást, kirándulást egy-egy nagyobb ajándék helyett, mert bár lehet hasznos lenne egy új telefon, kamera, nem is tudom még micsoda, de azokat temessék el velem? Nem, inkább legyen millió egy emlékem. 

Pont emiatt gondoltam arra, hogy a képeimet, melyek ezeken az utakon készültek elő kellene hivatni, esetleg venni egy külső vincsesztert, ahol eltárolhatom őket, mert bármilyen butaság, én nagyon szeretek képeket késziteni a kirándulásokról - bármennyire is mindennapos lehet egy Kőkapus kirándulás, mert hát 10 kilométerre van, minden nap elmehetnék - de nem minden nap lesz ugyan az.

Mivel ez ismételten egy DIY bejegyzés lesz, úgy gondoltam ezúttal képkereteket mutatok majd meg nektek. Fogadjátok szeretettel~

072.

2017.05.10. 16:39, Limonadee

Hahó, Mézik!

Nagyon régen jelentkeztem már úgy, hogy csak beszélgetek veletek, pedig mostanság bőven volna miről mesélnem. Először is, hála a családomnap és Pocoknak, sikerült eléggé sokat kirándulnom mostanság. Voltunk húsvétkor Egerben, utána ugyebár Budapesten, május elsején pedig Kőkapun, ahol csónakáztunk Pocokkal egy fél órát, és nagyszerű élmény volt! Ami azt illeti, az egész hónapom egy élmény volt, nagyon hálás vagyok ezért.

Most éppen a vizsgaidőszakomat élem, jobban mondva zh időszak. 16 gyakorlati tárgyam van, mindből most kell megirni a beadandókat és a zh-kat ebben a két hétben. Plusz ének felelés, de az már amolyan veszett fejsze nyele. De azért próbálkozom természetesen.

Pont emiatt a sűrűség miatt késlekedem a kritikákkal is, tudom én, hogy irnom kellene, de egyszerűen megbolondulok a sok tanulnivaló miatt pillanatnyiag, tehát kb. másfél-két hét, és jövök velük ezerrel. Addigra mondjuk remélem már a munkám is alakulóban lesz, mert bőven szükségem lenne rá. Nem is kifejezetten a pénz miatt (bár az sem utolsó szempont, mert vannak a nyárra bizony kemény tervek Pocokkal, amire kell pénz bőven), hanem ogy végre el tudjam mondani magamról, hogy igenis normális munkahelyem is volt már és végre le tudjam foglalni magam, amig a barátok nyaralnak, vagy Pocokkal nem tudok találkozni, igy legalább nem fogom egyedül érezni magam. Főképp, mert a reménybeli állásomban napi szinten fogok minimum 1000-1500 emberrel kontaktba kerülni. Biztos kihivás lesz az elején, de megoldom~

Egyébként, lecseréltük az autómat. Lényeg, hogy többe került volna a leves, mint a hús, megjavittatni már többe került volna, mint venni egy másikat. Lényeg, hogy úgy átvertek minket a kereskedésben, hogy még most sem esik le igazán... Ki volt lyukadva a benzincső, ami fél tank benzinnél még nem volt baj. Ám én teletöltöttem egyik nap, mert ugyan mégis, mire elkezdett olyan mennyiségben folyni, hogy mozulni nem mertem vele, mire elküldtek, jó fenébe! Hát mondom nagyszerűűű... Megjegyzem, két napja, KETTŐ napja volt nálam az autó. Ők persze semmit sem tudtak róla~ Nem, bizony nem... No mindegy, remélhetőleg elkészül holnapra. Remélhetőleg, mert már péntekre igérték...

(Update: megjött az autóm, rendben van, én pedig éppen itthon nyomom az ágyat. Influenza a legrosszabbkor.)

További szép estét, Mézik~

071.

2017.05.07. 15:00, Limonadee
Dream House V.

pinterest: @connellmikayla:

Sziasztok, Mézik!

Gondolom tudjátok, hogy mostanság minden, ami pasztel szinű, az a nyerő. Akár haj, akár ruha, akár köröm, akár home decor. Nos, a mai nap én is egy ilyen paszteles megoldással jövök nektek, remélem tetszeni fog nektek. 

070.

2017.04.30. 15:00, Limonadee
Outfit IV.

2016 MK Handbags Michael Kors Handbags, not only fashion but get it for 58.66:

Sziasztok, Mézik!

Mint emlitettem egy korábbi bejegyzésben a legjobb barátnőmnek most lesz ballagása, és nem csak sminkeket szerettem volna nektek mutatni, hanem eme alkalommal ruhákat is. Én egy Pepe Jeans ruhát fogok felvenni, teljesen fekete, anyáék szerint kismamaruha és a régi tanáraim meg fogják kérdezni, jön-e már a pici, de nem érdekel~ Imádom azt a ruhát és alig vártam, hogy legyen alkalom, amikor viselhetem, mert lássuk be, nem egy mindennapi darab. Valószinűleg egy magassarkút fogok felvenni hozzá, de lehet inkább maradok a balerinacipőnél - annak jobban tetszik a szine is, mert ilyen metálos dolog, de nem fényes, a magassarkúm meg egyszerű fekete. Hozzá egy Reserved táska (pesti vétel~), valamint a hajammal kezdeni kellene valamit, de valószinűleg csak simán ki lesz engedve. Vagy befonom. 

Lényeg, ami lényeg, hogy mai bejegyzésben elegáns, akár ballgásra is viselhető ruhákat fogok mutatni nektek. 

069.

2017.04.23. 20:42, Limonadee
Címkék: Budapest szerelem

Sziasztok, Mézik!

Nem szeretnék most úgy konkrétan semmi élménybeszámolót tartani Pestről, mert hát itt is voltunk, ott is voltunk, rengeteg mindent láttunk és rengeteg mindent nem. De nem is ez a lényeg. Hanem Pocok. És én. És a kapcsolatunk. És az, hogy bár lehet Pestben az varázsolja el a legtöbb embert (vidéki fejjel), hogy milyen nyüzsi milyen szép mittudomén... Nos, nekem valahogy ez a természetes. Vagyis, jobban mondva, mikor ott vagyok egyszerűen otthon érzem magam még akkor is, ha csak egy sima pesti utcán sétálok semmiféle látnivaló nélkül, vagy szétnézünk Pocokkal, milyen lakások vannak kint a külváros környékén.

Ezzel szerintem mindent el is mondtam. Nem azt mondom, hogy életem végégig Budapesten szeretnék élni. De egy jó ideig mindenképp. És az, hogy most Pocok is azt mondta, hogy ő is inkább ezt választaná egyértelművé tette, hogy amint lediplomázunk, és lesz pénzünk rá elég, fel fogunk költözni. Még az sem kizárt, hogy tanitani fogok, egyébként. 

Mindemellett, életem talán legszebb 4 napját töltöttem el most. És azzal, akit szeretek. Végre sikerült elérni azt, hogy bár volt okunk a másikra idegesnek lenni, és voltunk nagyon morcosak is és durciztunk, de egyszer nem jutott eszembe, hogy ne öleljem meg az életkémet.

Képzeljétek, ma, amikor voltunk kávézni, megkérdezték, hogy el vagyunk-e már jegyezve, mert pont olyanok vagyunk, mint egy friss házaspár, vagy hát értitek. Mint a jegyesek. Furán jó érzés volt. És ami még nagyobb meglepetés volt, hogy az egyik lánnyal beszélgettem ott a bögrékről, és szóba jött valahogy, hogy két éves évfordulónkat ünnepeljük Pocokkal, és ennek alkalmából meghivtak minket egy-egy italra. Én nem tudom ez mennyire természetes Pesten, de itt vidéken ilyen nincs. És ez nekem olyan jól esett! Szóval bármi történjen is, ha Starbucks, akkor csakis a Westendes! Nagyon megszerettem azt a helyet, háromszor mentünk be, és minden alkalommal volt valami olyan dolog, ami miatt ha Starbucksot kell választanom vagy ajánlanom, akkor csakis a Westenben lévő! 

Amit viszont még észrevettem, és nagyon meglepő... Sokkal, de sokkal jobb kedvűek a pestiek, mint a vidékiek. Nem tudom ez minek köszönhető, lehet a pénz miatt, de igazság szerint itt még a gazdagok is olyan búvalbéleltek, hogy csak na... No mindegy, csak gondolom érdekességként megosztom veletek ezt.

Lényeg, ami lényeg, hogy imádtam, és mikor elindultunk a Keletiből vonattal megkönnyeztem (és úton hazafele is vagy négyszer), hogy vissza kell ide jönnünk. Nagyon vágyom Pestre. 

 - Ezt a bekezdést későb irom már hozzá a bejegyzéshez. Aki régebben követ engem már itt, az tudja rólam, hogy eléggé tömegiszonyom van. Vagy már nem is tudom, minek nevezzem a tegnapi után. Lényeg, hogy Pesten volt olyan, hogy egyedül töltöttem pár percet tömegben - például az egyik példa erre, hogy kevés időnk volt utolsó napon, egyik boltban venni szerettem volna Yankee Candle tartokat, sikerült is, viszont Pocok felment közben anyának venni valami ajit anyáknapjára. Ezért kettéváltunk, viszont tudni kell, hogy nekem az, ha valaki hozzám ér, vagy csak sokan vagyunk egy helyiségben, akkor rosszul leszek, és csak akkor nyugszom meg, ha Pocok ott van és kimegyünk. No, itt semmi sem volt. Sokan voltak, sokan hozzám értek, mégsem volt semmi problémám. Meg többször volt olyan, hogy Pocok bement valahova, én pedig kint maradtam, vagy forditva, és akkor sem. Itthon viszont nem mondok sokat, ha azt mondom, 10 ember volt egy teljesen nyilt utcán, és egyszerűen rosszul lettem, alig vártam, hogy beülhessek az autóba és elmenjek. Pedig kisváros a miénk, nincs is sok ember. De olyan... Nem tudom. -

U.I.: Nagyon szépen köszönöm a támogatást, Liz! <3

 

CSS kód by: glamour-factory.gp   Képek forrása: Pinterest


Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!