Step by Step
Van egy város az álmok szélén

Sziasztok, Mézik!

Egy 18 éves lány blogján jártok, aki tanítónak tanul, igazából pedig egy bankban szeretne dolgozni. Szeret a párjával lenni, sminkelni, sorozatokat nézni és énekelni. Az egyetemet még csak most kezdte, de már utálja. A karácsony a kedvenc ünnepe. Az olvasás régen mindennapos volt nála, most szeretné elérni, hogy ismét visszaszokjon rá.
Halhatatlanok sorozat. Heartland. Game of Thrones. Pocok. Gingerbread latte. Karácsony. Gyertyák. Állatok. Gyerekek. Romantika. Család. Pszichológia.

Limonadee

 
Álmodj velem ébren
 

Seholország

084.

2017.06.18. 15:00, Limonadee
Kreativkodjunk VI.

39 Cork #Crafts That Will Make You Wish You Drank More Wine ...:

Sziasztok, Mézik!

Pont a napokban beszéltünk Pocokkal arról, hogy mikor majd összeköltözünk, akkor milyen házat szeretnénk, és hát tudom, emlitettem már rengeteg home design bejegyzésben, meg meg is mutattam nektek, mifélét szeretnénk, de lényeg, ami lényeg hogy abban mindig is egyet értettünk, hogy szeretnénk, ha nagyon sok növény lenne a lakásban, illetve, ha kertes házunk lesz, akkor ott.

Most pedig úgy gondoltam, mutatok a DIY inspirációk között virágtartókat, hogy maradjunk a témánál.

083.

2017.06.13. 19:05, Limonadee

Sziasztok, Mézik!

Vintage 1950s super soft cotton shirtwaist style dress in dark moody green with tiny mandala print, open collar, cuffed sleeves, spherical copper: Úgy gondoltam, ma hozok nektek egy TAG-et, méghozzá Amy mutatta meg nekem ezt. Lehet, hogy a későbbiekben még találkozni fogtok ehhez hasonló bejegyzésekkel, fogadjátok szeretettel!

1. Kedvenc Starbucks ital? - Hm, ha ezt még az előző pesti utunk előtt kérdezte volna meg valaki, biztos azt mondtam volna, hogy a Gingerbread latte, azóta viszont megkóstoltam a forrócsokit málna sziruppal és isteni! Ez a kettő nagy-nagy kedvenc. Amúgy, ha Pesten járok, és van valami különlegesség, általában azt kóstolom meg, de ha nincs, akkor sima fehércsokis lattét iszom.

2. Mennyi idő alatt készülsz el reggel? - Olyan fél óra kb. Mondjuk ez attól is függ, hogy milyen sminket dobok fel, mert ha valami füstös dolgot szeretnék, akkor azzal egyértelműen többet kell pepecselni. Illetve, ha szemceruzát használok, mert nekem nagyon érzékeny a szemem, és szeretem mikor ki van húzva a vizvonalam, de mindig könnyezem közben. Nem is kicsit. A hajammal többnyire nem szoktam sok mindent csinálni, mindig ki van engedve, és mivel alapvetően egyenes még attól sem kell tartanom, elalszom esetleg~

3. Mennyi szelfit csinálsz naponta? - Egyet sem? Néha Pocoknak küldök, de az is ilyen havi egy maximum.

4. Mennyi Instagram követőd és fotód van? - 148 követőm van és 15 bejegyzésem. Nem igazán használom.

5. Élőben is használod a "LOL" és "OMG" kifejezéseket? - Ha a párod kocka, akkor ezt nem lehet kihagyni~

6. Felveszed ugyanazt a ruhát többször? - Nos, nem feltétlen értem a kérdést. Nem vagyok olyan gazdag, hogy minden nap új ruhákat vegyek. Mindenesetre, ha ez arra vonatkozik, hogy egy héten viselem-e többször mondjuk ugyan azt a nacit, persze. Pólót sosem viselek kétszer egymás után, viszont nadrágot igen. Sokkal jobb az anyagnak is, ha nem minden nap van mosva, hanem mondjuk két hordás után. (Megjegyzem, ez csak a téli nacikra igaz, amikor nem izzad bele az ember.)

7. Rasszista vagy? - Nem feltétlen.

8. Hány twitted van? - Nem használok Twittert. 

9. Instagram/Twitter/Tumblr? - Instagram. Nem a kedvenc felületem, mert lehetne jobb is, de Twittert sem és Tumblrt sem használok.

10. Mivel töltöd a legtöbb időt? - Iskolában punnyadva. Viccet félretéve tényleg. Hihetetlenül sokat kell ott ülni, nem értem, hogy van ideje amellett bárkinek bármire is. Jobban mondva... Időm lenne nekem is este csinálni valamit, de kedvem, na az nincs napi 10 óra ülés után. 

11. Kik a kedvenc YouTube-ereid? - Erről lesz később egy bejegyzés külön, de hogy pár példa legyen: KathleenLights, Tati, ForHerSzandra, Fatima Panka, Efivlogol, Chloe, Kialakitó, Nikkie Tutorial, JeffreeStar, Temesanikó és egyelőre ennyi~

12. Milyen gyakran csinálod meg a körmeidet? - Heti kétszer kb. Körömlakktól függ.

13. Boltkóros vagy? - Abszolút. De próbálom leplezni~

14. Hányszor láttad a Bajos Csajokat? - Egyszer sem.

15. Sok ruhád van? - Szerintem ezzel sok lány van még igy: ruhából sosem lehet elég!

16. Lefényképezed az ételt, mielőtt megeszed? - Öhm, nem? Nagyon ritkán, mint mikor barátnőm ballagására a nagyija készitett egy süninek kinéző tálat. Na, az ilyeneket igen!

17. Átlagosan milyen jegyeid vannak? - Énekből kettes. Mindig. A többi 4-5. Höhö, vicces, hogy énekversenyre jártam amúgy. Na mindegy, nem az számit.

18. Hogyan hordod általában a hajad? - Kiengedve. Mindig. Néha, de nagyon néha befonom.

19. Mindig vállalhatóan nézel ki? - Nos, ha kimegyek az utcára előtte mindig sminekelek egy picit. Igazság szerint akkor is ha itthon maradok, de egyértelműen akkor nem sok mindent csinálok magammal. De összességében igen, úgy gondolom, hogy a legkialvatlanabb napokon sem hagyom el magamat. De igazság szerint smink nélkül is fel merem magam vállalni, egyszerűen nekem egyszerűen csak jól esik ezzzel foglalkoznom.

20. Minden nap viselsz sminket? - Általában igen. 

082.

2017.06.11. 15:00, Limonadee
Dream House VI.

pinterest: @connellmikayla:

Sziasztok, Mézik!

Lehet, hogy már emlitettem itt is, de ha nem, akkor most megejtem. Lényeg az, hogy szerencsére ismételten kezdek visszatérni az olvasáshoz (könyv illetve ebookos változatokat is sokszor veszek kezembe), és sokat gondolkozom azon, hogy ha egyszer lesz egy közös kis házunk Pocokkal, akkor biztos be fogok magamnak rendezni egy nyugis kis kuckózós sarkot teázgatni, Pocokkal borozgatni vagy csak olvasni. Úgy gondoltam, hogy ez a mai napi bejegyzés szóljon most ezekről az olvasos sarkakról. Ti is álmodoztok valami hasonlóról?

081.

2017.06.09. 14:39, Limonadee
Bakancslista

Summer - Peneapple - Sunny day - Holiday - Swimming pool - Mood: Sziasztok, Mézik!

Ma egy bakancslistás bejegyzést terveztem, hiszen természetesen nekem is mindig vannak terveim, vágyaim, amiket meg szeretnék valósitani. Ezúttal most a nyári listámat mutatom meg nektek.

Pocokkal teljes mértékben megbeszélni a problémákat, túllendülni rajtuk. Sajnos egy jó ideje már nem az igazi ez a téma nálunk, sok ellentét van bennünk, leginkább a tavalyi nyár miatt, de folyamatosan oldjuk meg egyesével. Ettől függetlenül ugyan úgy szeretem. És ugyan úgy bármit megtennék érte. Erőől lehet lesz is majd egy bejegyzés.

Kirándulni. Rengeteget. Utazgatni az országban. A tegnapi bérletes sztori óta ez már egyértelmű, hogy ha lesz pénzem, akkor ez teljesül, ugyanis hatalmas lehetőség lenne.

Blogot irni, rendbe szedni. Szeretnék saját dizit is késziteni, de leginkább arra gondoltam, hogy rendszeresen hozok bejegyzéseket, nem csak hetente max egyet, mint ahogy most van. Most már végre van időm is, témám pedig tudjátok, hogy mindig akad. Ugyancsak szeretnék sok újdonságot is hozni, más tartalmakat is akár.
 

Énekre tanulni. Nem, nem azért, mert hű, de szorgalmas diák vagyok, de nekem egy hét 5 dal megtanulására nem elég. Igen, szerencsétlen vagyok, de ez van. Inkább előre tanulok, csak a kettesem legyen meg biztosan. Nagyon nem szeretnék tovább itt ragadni az egyetemen, ezt a három évet se tudom, hogy fogom lehúzni...
 

Sokat lenni Pocokkal. Ez leginkább a múlt nyár miatt fontos, valamint, mert mégiscsak szeretjük egymást, és szerencsére eddig működik is a heti minimum kétszeri találkozás. És szerencsére ez végre minőségi idő, tehát nagyon sokat kirándulunk, sétálunk, közösen főzünk vagy hasonlók. 
 

Dolgozni. Sokat. És keresni annyit, hogy tudjunk utazgatni. Nagyon sok utazásos tervünk van Pocokkal, amiket szeretnék én állni.
 

Gyakorolni a sminkelést barátokon. Illetve, rendelni pár olyan sminkcuccot, amik elengedhetetlenek (minőségi ecsetek, szemhéjpaletták stb.)
 

Olvasni, nagyon sokat. Végre ismételten sikerült megszeretnem, és élvezni ezt a tevékenységet, úgyhogy már csak a megfelelő könyveket kellene megtalálnom, amik fel is keltik az érdeklődésemet. Úgy gondoltam, először könnyedebb dolgokat (ifjúsági irodalom) fogok a kezembe, most éppen a Gergő és az álomfogókat olvasom, aztán térek majd rá a szépirodalomra, hogy ne vegye el a kedvemet a 10 oldalas leirás. Alapvetően nem zavarnak, a Két város regényét is imádtam attól függetlenül, hogy 100 oldal csak Párizs és London leirása volt belőle, de mikor olyan időszakaim vannak, mint amilyen most is, akkor kell idő, mire visszarázódom.
 

Megnézni a Trónok harca összes évadát Pocokkal, mire kijön a következő évad. Nem nagy dolog, de nekem sokat jelentene, ha körmötrágva együtt várnánk a következő részeket, illetve utána ki tudnánk tárgyalni. 
 

Kidekorálni a szobám falát. Most ugyan szép, de le fogjuk festeni majd már, mert nem igazán az én stilusom már, igy valami újdonságot szeretnék. 

Nos, ennyi lenne, nektek milyen terveitek vannak a nyárára?

080.

2017.06.08. 17:29, Limonadee

Sziasztok, Mézik!

Nos, az a helyzet, hogy az utóbbi két napon betanitáson voltam a Tescoban, mert ha minden igaz, akkor oda fogok menni diákmunkára kasszásnak. Nagyon kedvesek voltak az ottaniak, mind nagyon segitőkészek és rendkivül rendesek ahhoz képest, hogy a bugyuta kérdéseimmel biztos idegesitettem őket már egy idő után. Mindenesetre a kasszázás tetszene, csak sajnálom, hogy egy olyan hölgyhöz kerültem, aki az elméletet előnyben részesitette a gyakorlattal szemben. Pocok sokkal ügyesebb is volt tőlem, bár azért tisztában vagyok vele, hogy nekem is fog majd menni, ha már egy pár napja benne vagyok a dolgokban.

Egyébiránt ma, mikor hazajöttem Pocoktól (szedtünk cseresznyét és lemostuk Lizát~, sajna nem volt sok időnk már, mert mire odaértünk hozzájuk, késő délután volt, igy nagyon nem is mentük sehova, inkább punnyadtunk és Trónok harcáztunk, amúgy is nagyon korán keltünk reggel) rátaláltam egy nagyon jó kezdeményezésre. Van Vakációs bérlet a MÁV-nál, és biztos vagyok benne, hogy ha Pocokkal megkapjuk az első fizetésünket, akkor ez lesz a legelső, amit megveszünk belőle szerintem, mert fantasztikus! Konkrétan 16 ezerért az egész országot bejárhatod 30 nap alatt! Imádom.

Azt hiszem, egyelőre ennyi. Szeretlek titeket~

 
Küzdj az álmodért
Friss bejegyzések
2017.07.14. 22:46
2017.07.07. 17:13
2017.07.04. 13:56
2017.06.30. 16:26
2017.06.20. 23:41
Friss hozzászólások
 
Minden vágyadért

A  legeslegjobb bloggercsalád:

BLOGGER QUEENS - közös blog

Isabelle – aki hasonlóan látja a világot, mint én
Amy – aki olyan, mintha egy gondoskodó nővérke lenne
Eszter – aki biztosan csodálatos menyasszony volt
Andi – aki nagyon tehetséges fanfic író
Dzseni – aki a mi bloggeranyucink
Ninaa – aki imádom, hogy ilyen cuki és személyes
Gréti – aki olyan gondolatokat tartogat magában, amiktől lehidalok
Tamás – aki nem családtag, de a blogját megkedveltem
Davina – aki hasonlóan szereti a beauty-témát, mint én

Cserék: 

Buli Vivien és Sophie és Uictorie és Esther és Minaru
és Ananász Lány és Reba és Ninette és Cerila és
Anda és Thea és Cookie és Viki és Szabe Te?

 

 


Hûsölj a nyári melegben egyedi módon - nézz jégkorong meccset! Nem tudod, hol kezdd? Adok pár tippet! ^^    *****    STITCHERS - Gyere és ismerd meg a Freeform csatorna sorozatát és annak színészeit! Épp San Diego Comic-Con lázban égünk!    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!