Seholország

070.

2017.04.30. 15:00, Limonadee
Outfit IV.

2016 MK Handbags Michael Kors Handbags, not only fashion but get it for 58.66:

Sziasztok, Mézik!

Mint emlitettem egy korábbi bejegyzésben a legjobb barátnőmnek most lesz ballagása, és nem csak sminkeket szerettem volna nektek mutatni, hanem eme alkalommal ruhákat is. Én egy Pepe Jeans ruhát fogok felvenni, teljesen fekete, anyáék szerint kismamaruha és a régi tanáraim meg fogják kérdezni, jön-e már a pici, de nem érdekel~ Imádom azt a ruhát és alig vártam, hogy legyen alkalom, amikor viselhetem, mert lássuk be, nem egy mindennapi darab. Valószinűleg egy magassarkút fogok felvenni hozzá, de lehet inkább maradok a balerinacipőnél - annak jobban tetszik a szine is, mert ilyen metálos dolog, de nem fényes, a magassarkúm meg egyszerű fekete. Hozzá egy Reserved táska (pesti vétel~), valamint a hajammal kezdeni kellene valamit, de valószinűleg csak simán ki lesz engedve. Vagy befonom. 

Lényeg, ami lényeg, hogy mai bejegyzésben elegáns, akár ballgásra is viselhető ruhákat fogok mutatni nektek. 

Gorgeous hair and dress-Classy and sharp-terrific design and color www.adealwithgodbook.com:

A szinei is nagyon konzervativak és maga az egész ruha szabása is. Nekem nagyon tetszik, az anyaga is olyan kellemes lehet. Mondjuk nehéznek látszik.

A classy capped leeved style with all day elegance. The Carianna dress is crafted from our exclusively made Duchess Satin making it perfect for a modern structured fit. With a square neckline and seamed waist this dress comes complete with a embroidered waist belt that accentuates the tulip style skirt. This dress is fully lined and closes with a back concealed zip.:

A kis fekete. Tipikus bárhova felvehető darab, ami minden lány gardróbjába elengedhetetlen véleményem szerint, mert ugyan úgy felveheted BÁRMILYEN alkalomra, mint hétköznapokra is. Ez még plusz tökéletes amiatt is, hogy a válla nem kivágott, igy még a nagyik sem tudnak megszólni egy ilyen ruhában.

Green Contrast Collar Elasic Waist Polka Dot Dress:

Nemrég voltam turiban, és láttam egy ehhez nagyon hasonlót. Gondolkoztam is azon, hogy megveszem és akkor ez lesz az a bizonyos darab, de aztán rájöttem, hogy hova megyek, református, milyen emberek vannak ott és úgy gondoltam, inkább hagyom, mert ott minden lehetek, csak önmagam nem.

http://www.colleenhammond.com/ Do your clothing choices, manners, and poise portray the image you want to send? "Dress how you wish to be dealt with!" (E. Jean)  Lovely Pale pink dress:

Mindig is egy ehhez hasonló nagyasszonyszoknyás ruhára vágytam. Lehet emlitettem is már, egyébként. Csak az a kár, hogy olyan apró volnék egy ilyenben, hogy elvesznék benne. És nem én vagyoka ruháért, hanem a ruha értem, ugyebár.

White off the shoulder dress:

Nos, valami ehhez hasonló az én ruhám is, csak az teljesen fekete, és hosszabb. Mindenesetre nagyon cukinak tartom, de ez pont egy olyasmi szabás, amit 30 felett már nem igazán tudnék elképzelni a hölgyeken. Mondjuk ez nem is feltétlen kortől függ, én 19 évesen nem merek egyes ruhákat viselni, amit mások még 40 éves korban is bőven.

Bastyan Delora Wrap Dress - Lyst:

Na ez tipikusan egy olyan darab, ami a környéken nagyon népszerű, de én sosem értettem ezeket igazán, bár lehet csak azért nem, mert olyan hölgyeken láttam eddig csak, akiknek nem túl előnyösen állt. Mindenesetre, nekem igy ez az egész nem igazán fekszik, ettől függetlenül elfogadom, hogy másoknak ez tetszhet. 

Még nincs hozzászólás.
 

Semmi sem lehetetlen
 
19. Lány. Pocok. Egyetem. Sorozatok. Könyvek. Blogolás. Romantika. Yankee Candle. Sminkek. Vásárlásmánia. Jegyzetelés. Mindenamiirószer. Halhatatlanok. Starbucks. Heartland. PFUDOR.
Kódalap: GF