Seholország

071.

2017.05.07. 15:00, Limonadee
Dream House V.

pinterest: @connellmikayla:

Sziasztok, Mézik!

Gondolom tudjátok, hogy mostanság minden, ami pasztel szinű, az a nyerő. Akár haj, akár ruha, akár köröm, akár home decor. Nos, a mai nap én is egy ilyen paszteles megoldással jövök nektek, remélem tetszeni fog nektek. 

These houses are just soooo lovely! I wished i could live in it♚:

Én őszintén szólva maximum körömben és hajszinben tudom elképzelni ezt a pasztel dolgot, amúgy nem igazán élem. Nekem ez már valahogy túl babaházas. Nézegetni szeretem, de jómagam sosem tudnék ilyen lakást összehozni vagy otthon érezni magam benne.

Pastel Bedroom:

Ez még pont egy olyan kategória, ami még tetszik is a is puhaságával. A rózsaszin amúgy is a kedvencem, viszont biztos, hogy nem lenne ilyen szobám, pont azért, mert Pocok is relativ sokat van itt mostanság, nem szeretém, hogy a végén még tikkeljen a szeme a sok rózsaszintől.

Trio of succulents in pastel glass pots:

Ilyesmit viszont teljes mértékben el tudok képzelni akár még a közös lakásban is, hiszen nem túl lányos, és olyan kis elegáns, különösen ezekkel a szép növénykékkel. Bár nem vagyok benne biztos, hogy ezeket ki kell-e ültetni idővel, vagy sem.

pastel bathroom                                                                                         More:

Tipikus leánylakásba illő kép. Ezt maximum akkor tudnám elképzelni egy közös lakásban, ha a szekrény teszem azt pasztelzöld lenne, de szerintem még akkor sem igazán. 

¿Cómo aprovechar el espacio de un salón pequeño?:

Ha egy modernebb lakás lenne az álom, akkor ebben meg tudnánk egyezni Pocokkal, mert ez még az a pont nem túl lányos, viszont a rózsaszin helyett mindenképpen a zöld dominálna, esetleg a kék.

s-media-cache-ak0.pinimg.com originals 7d 0f 88 7d0f88ec7c36e37971584e654ade0054.jpg:

Tökéletesen tükröz ez a szoba engem, ugyanis imádom az ilyen puhi dolgokat. Meg amúgy is... Redezettlen rend. Imádom az ilyet. Olyan, mintha nem lenne még kész, pedig dehogynem. 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.05.09. 14:56
Dzseni

uristen de jók a képek *-* 

 


Válasz:

Örülök, hogy tetszik :3

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Semmi sem lehetetlen
 
19. Lány. Pocok. Egyetem. Sorozatok. Könyvek. Blogolás. Romantika. Yankee Candle. Sminkek. Vásárlásmánia. Jegyzetelés. Mindenamiirószer. Halhatatlanok. Starbucks. Heartland. PFUDOR.
Kódalap: GF