Step By Step


Under The Sea

INSTAGRAM: dakotaxtaren PINTEREST: @dakotaxtaren ♡:

Sziasztok, Mézik!

Egy 18 éves lány blogján jártok, aki tanítónak tanul, igazából pedig egy bankban szeretne dolgozni. Szeret a párjával lenni, sminkelni, sorozatokat nézni és énekelni. Az egyetemet még csak most kezdte, de már utálja. A karácsony a kedvenc ünnepe. Az olvasás régen mindennapos volt nála, most szeretné elérni, hogy ismét visszaszokjon rá.
Halhatatlanok sorozat. Heartland. Game of Thrones. Pocok. Gingerbread latte. Karácsony. Gyertyák. Állatok. Gyerekek. Romantika. Család. Pszichológia. 

Limonadee

 

 

 

Cserék:

Buli Vivien és Sophie és Uictoire és Esther és Minaru és Ananász Lány és Reba és Ninette és Cerila és Anda és Thea és Cookie és Dzseni és Te?

 

Chat

Rose gold copper, white marble and grey makeup brushes and bag, Im in love - http://amzn.to/2fDgJKk:

 

 

Another Dream

072.

2017.05.10. 16:39, Limonadee

Hahó, Mézik!

Nagyon régen jelentkeztem már úgy, hogy csak beszélgetek veletek, pedig mostanság bőven volna miről mesélnem. Először is, hála a családomnap és Pocoknak, sikerült eléggé sokat kirándulnom mostanság. Voltunk húsvétkor Egerben, utána ugyebár Budapesten, május elsején pedig Kőkapun, ahol csónakáztunk Pocokkal egy fél órát, és nagyszerű élmény volt! Ami azt illeti, az egész hónapom egy élmény volt, nagyon hálás vagyok ezért.

Most éppen a vizsgaidőszakomat élem, jobban mondva zh időszak. 16 gyakorlati tárgyam van, mindből most kell megirni a beadandókat és a zh-kat ebben a két hétben. Plusz ének felelés, de az már amolyan veszett fejsze nyele. De azért próbálkozom természetesen.

Pont emiatt a sűrűség miatt késlekedem a kritikákkal is, tudom én, hogy irnom kellene, de egyszerűen megbolondulok a sok tanulnivaló miatt pillanatnyiag, tehát kb. másfél-két hét, és jövök velük ezerrel. Addigra mondjuk remélem már a munkám is alakulóban lesz, mert bőven szükségem lenne rá. Nem is kifejezetten a pénz miatt (bár az sem utolsó szempont, mert vannak a nyárra bizony kemény tervek Pocokkal, amire kell pénz bőven), hanem ogy végre el tudjam mondani magamról, hogy igenis normális munkahelyem is volt már és végre le tudjam foglalni magam, amig a barátok nyaralnak, vagy Pocokkal nem tudok találkozni, igy legalább nem fogom egyedül érezni magam. Főképp, mert a reménybeli állásomban napi szinten fogok minimum 1000-1500 emberrel kontaktba kerülni. Biztos kihivás lesz az elején, de megoldom~

Egyébként, lecseréltük az autómat. Lényeg, hogy többe került volna a leves, mint a hús, megjavittatni már többe került volna, mint venni egy másikat. Lényeg, hogy úgy átvertek minket a kereskedésben, hogy még most sem esik le igazán... Ki volt lyukadva a benzincső, ami fél tank benzinnél még nem volt baj. Ám én teletöltöttem egyik nap, mert ugyan mégis, mire elkezdett olyan mennyiségben folyni, hogy mozulni nem mertem vele, mire elküldtek, jó fenébe! Hát mondom nagyszerűűű... Megjegyzem, két napja, KETTŐ napja volt nálam az autó. Ők persze semmit sem tudtak róla~ Nem, bizony nem... No mindegy, remélhetőleg elkészül holnapra. Remélhetőleg, mert már péntekre igérték...

(Update: megjött az autóm, rendben van, én pedig éppen itthon nyomom az ágyat. Influenza a legrosszabbkor.)

További szép estét, Mézik~

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.05.15. 09:56
Shana

A zh-khoz sok sikert kívánok! És mielőbbi jobbulást, ha azóta jobban vagy már annak csak örülünk! :) 


Válasz:

Jaj köszönöm, szerencsére már nincs sok :) És szerencsére csak egy napig tartott a rosszulét, de nagyon szépen köszönöm~

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

CSS kód by: glamour-factory.gp   Képek forrása: Pinterest


Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!