Seholország

073.

2017.05.14. 15:00, Limonadee
Kreativkodjunk V.

39 Cork #Crafts That Will Make You Wish You Drank More Wine ...:

Sziasztok, Mézik!

Mostanság az életfelfogásom nagyon megváltozott, nagyon fontosnak érzem azt, hogy legyenek emlékeim, ne pedig felesleges tárgyaim. Sokkal többre tartok egy utazást, kirándulást egy-egy nagyobb ajándék helyett, mert bár lehet hasznos lenne egy új telefon, kamera, nem is tudom még micsoda, de azokat temessék el velem? Nem, inkább legyen millió egy emlékem. 

Pont emiatt gondoltam arra, hogy a képeimet, melyek ezeken az utakon készültek elő kellene hivatni, esetleg venni egy külső vincsesztert, ahol eltárolhatom őket, mert bármilyen butaság, én nagyon szeretek képeket késziteni a kirándulásokról - bármennyire is mindennapos lehet egy Kőkapus kirándulás, mert hát 10 kilométerre van, minden nap elmehetnék - de nem minden nap lesz ugyan az.

Mivel ez ismételten egy DIY bejegyzés lesz, úgy gondoltam ezúttal képkereteket mutatok majd meg nektek. Fogadjátok szeretettel~

Instagram Project: How To Display Your Instagram Pictures » Little Inspiration:

Egy ehhez hasonló megoldást már láttam egyszer egy Youtubeosnál, csak ő az egész falat beteritette ilyen módszerrel képekkel. Nekem ez igazság szerint annyira nem tetszik, de mindenképpen ötletes.

DIY gift ideas for mom from kids - cute DIY picture frame - easy craft gift for kids to make                                                                                         More:

Ehhez hasonlót jómagam is készitettem, bár én nem festettem le. Mindenesetre, nagyon ötletes, és eléggé olcsón be lehet szerezni ezeket a kis spatulákat gyógyszertárakban. Amit én még ezekhez ajánlanék, azok a dekorragasztók, vagy dekorcsikok lennének, amiket úgyszintén nagyon olcsón be lehet szerezni EBay-en. 

Family Photo Wall Frame:

Nekünk egy ehhez hasonló van a nappaliban, és mindenki nagyon dicséri, szerintem is nagyon ötletes, és tipikusan olyan, ami minden egyes szobába/szinhez illik, esetleg a deszkát kell lefesteni.

I could $ store and thrift shop frames in different styles and glitter blast in gold silver and white for the pictures/fun facts:

Még múlt karácsonykor szereztem be csillámport, igy tudom, hogy szerencsére ez sem egy túlságosan drága mulatság. Képkeretet is lehet venni (különösen Pesten T_T) relative olcsón, igy még az sem kifejezetten borzasztana el, ha ott élnék, hogy a drága képkeretet össze kell ragasztóznom. Mindenesetre, szerintem két-három ilyen kerettel nagyon fel lehet dobni egy-egy helyiséget. 

This would be great for a Mother's Day gift from the school kids.:

Én egy ehhez hasonlót mondjuk egy 5-6 éves gyereknek is simán el tudok képzelni, csak mondjuk játékos formában (szakmai ártalom, hogy mindent továbbgondolsz, hogy gyerekeknek mit lehetne hasonlóan megcsinálni). De otthonra egy közös helységbe például nagyon jó ötlet ez. 

Hey, I found this really awesome Etsy listing at https://www.etsy.com/listing/181785987/8x10-multi-color-beach-industrial:

Annyira kis szép ez. Mondjuk biztos macerás elkésziteni (de szerencsére van egy Pockom, aki ért az ilyesmikhez), de biztos a közös lakásunk tele lesz ilyesmikkel. Olyan kis elegáns. 

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.05.15. 09:51
Shana

^^ Nekem is teli lesz a lakás/ ház képekkel. Nem vagyunk ilyen törzsgyökeres minden percet dokumentálunk típusú emberek a párommal, de a nyaralásoknál vagy a fontosabb eseményeknél mindig készülnek a családdal közös képek.


Válasz:

Hát, mi eléggé sok képet csinálunk, de leginkább csak magunknak. :) Sőt, nagyon max nagyimnak meg szoktm mutatni :D Meg mi a jegyeket is mindig eltesszük, eléggé furin vagynk összerakva :'3 

Idézet
2017.05.14. 16:23
Bebiii (lovebebi.gp )

Szia. 
Teljesen egyetértek igazából az elméleteddel. Én is sokkal többre tudom értékelni ha mondjuk egy szép helyre visznek el mint mondjuk egy tárgyat amit ajándékba adnak. Fontos hogy az embernek legyenek emlékei, ez egy boldogság forrás szerintem. De egyébként nagyon jók ezek a képkeretek. :) 


Válasz:

Én csak mostanság godolkozom igy, de örülök neki :) Persze fontos az is, hogy Pocokkal majd  későbbiekben közös kis otthont is teremtsünk, de ez még azért egy kicsit odébb van. :) De biztos, hogy ha az megan, akkor sokkal többet fogunk utazásra szánni :D

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Semmi sem lehetetlen
 
19. Lány. Pocok. Egyetem. Sorozatok. Könyvek. Blogolás. Romantika. Yankee Candle. Sminkek. Vásárlásmánia. Jegyzetelés. Mindenamiirószer. Halhatatlanok. Starbucks. Heartland. PFUDOR.
Kódalap: GF