Üdvözöllek, Mézi!

A blogom témáját tekintve egyértelműen inkább személyes. És hogy én ki vagyok? Egy lány, aki már egy jó ideje a G-Portál berkein éli mindennapjait. Egy olyan lány, aki nem fél kimondani, amit gondol - amiből rengetegszer konfliktus adódik. Úgy érzem, haladnom kell tovább ezen az úton, nem hagyhatom, hogy bárki elbizonytalanitson. És hogy miért? Mert semmi sem történik véletlenül. Oka van annak, hogy én ezt most leirom, és oka van annak, hogy te erre a blogra tévedtél. És hogy mi az ok? Légy nyitott, és rájössz!

Kódalap: LD

 
 
Seholország

091.

2017.08.02. 22:48, Limonadee

I feel Internet is one of the most convenient tools when it comes to searching for facts related to science or other things...and it is very fast.. if not for the net we would only be left with books.. Books can be extremely useful but we can't always have access to books related to every topic..Internet has made this job easier...Sziasztok, Mézik! 

Sajnálom, hogy mostanság nem nagyon vagyok elérhető a blogon, de iszonyatosan sok dolog zúdult a nyakamba, munka is, utazás, most hétvégén borfesztivál, ma éppen strandon voltam, szóval értitek. A következő hetektől sem várok kevesebbet, sőt, augusztus végén utazunk párommal Londonba! El sem hiszem, pedig már a kezemben tarthatom a jegyeket is. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas élmény lesz. 

No de nem is húznám tovább a szót, hoztam ma nektek egy tag-et, amit Theánál és Amynél is meg tudtok nézni. Fogadjátok szeretettel!

♡ Világegyetem: Mi az az egy dolog, amit azt kívánod, hogy bárcsak elmondhatnál annak, akivel többé már nem vagytok barátok?
Nos, annak a barátnőmnek mondanám, aki az exemmel barátkozik most már helyettem. Köszönöm. Köszönöm, hogy megtanitottál nekem még egy leckét. Ezért gondolom, hogy volt értelme jóban lennünk. Ja, és szánalmas, hogy nem vagy hajlandó velem beszélni, rám sem nézni, holott nem tudom, miért, nem tettem ellened semmit, de azért arra jó vagyok, hogy a párommal beszéljem már le, hogy ti tudjatok az újdonsült baráti társaságoddal, na meg az exemmel bulizni. Ne is számits rá. Ha Pocok igent is mondott volna, én tettelek volna ki titeket.

♡ Galaxisok: Mi az a 3 dolog, amit mindenképpen meg akarsz tenni, mielőtt meghalsz?

  1. Családot alapitani. Bár ehhez nem csak én kellek.
  2. Elvégezni egy olyan iskolát, amelynek köze van a politikához.
  3. Utazni. Jó sokat. 

♡ Bolygók: Milyen teljesítményedre vagy a legbüszkébb?
Nos, jogsi? Érettségi? Sikeres év teljesitése az egyetemen? Igazából egyikükkel sem vagyok túlontúl megelégedve, túl vagyok rajtuk és ennyi, tudtam, hogy sikerülni fog. Viszont a munka az, amire tényleg büszke vagyok. Hogy lelkes vagyok. Minden. Egyes. Nap. Bármennyire is utálom a mostani helyet, ahol dolgozok. De csinálom. Mert célom van vele, mert szeretnék pesti lakásra félretenni, mert szeretnék utazni, és mert tudom, hogy jót tesz a lelki békémnek.

♡ Felhők: Mit bántál meg az életed során a legjobban?
Azt, hogy meg akartam őrizni azokat a barátságokat is, amik már régen halálra voltak itélve. Rájöttem, hogy inkább legyen egy igaz barát mint 100 "haver".

♡ Telihold: Milyen ember szeretnél lenni?
Olyan, amilyen most, csak sokkal erőteljesebb tulajdonságokkal. Nem tudom, tudjátok-e rólam, de mindig is az a személy voltam, aki nem erőszakosan, de ráveszi az embereket tudtán kivül, hogy megbizzanak benne, hogy aztán egy közös jó érdekében "kihasználhassam" ezt. Általános iskolában észrevették ezt és sikeres is voltam, egyetemen viszont úgy vannak vele, hogy mit pattogsz kis bolha, és nem tetszik, nagyon nem. Van tekintélyem, tudom, mert nem véletlen a köztem és az osztályom közötti helyzet. Csak ezen erősiteni kell. A pozitiv hozzáálláson is. Alapvetően pozivan szoktam hozzáállni a dolgokhoz, de természetesen tudom, hogy semmi sem megy olyan könnyen. Ennek ellenére hiszek a Vonzás törvényében, és erre még inkább rá akarok erősiteni.
Olyan ember szeretnék lenni, aki tesz az emberekért és az állatokért. Az állatokért nagyon.

♡ Nap: Ha egy nap arra kelnél, hogy az életedben minden tökéletes, hogyan nézne ki?
Nos, Pocokkal élnék, valószinűleg Pesten, én éppen sminkelni készülök egy esküvőre, ő reggelit készit nekem, aztán ő is elmegy a maga kis infós boltját intézni. Délután pedig, mikor hazaérünk, bújunk, találkozunk a barátainkkal, elmegyünk a Margit-szigetre sétálni, hétvégén pedig meglátogatjuk a szüleinket.

♡ Késő este: Mi/ki miatt érzed magad biztonságban?
Pocok. Egyértelmű. Mondanám még anyát, de sokkal inkább biztos a kapcsolatom a nagyimmal, vele valahogy mindig jobban kijöttünk.

♡ Napfelkelte: Mit szeretnél kezdeni az életeddel?
Nos, mindenképpen biztos jövőt szeretnék, aztán pedig családot alapitani. Klisés? Lehet, de nekem akkor is ez a legnagyobb álmom.

♡ Napnyugta: Ki az a személy, akiről azt gondoltad, hogy örökké veled lesz, de többé már nem is beszéltek?
Nos nincs konkrétan ilyen. Egyedül az exemmel voltam úgy, hogy én jaj, de nagyon szeretem, a felesége leszek és a többi, ami most is belegondolva szánalmas, de hogy igen. Ahhoz képest, hogy elvileg nem haraggal váltunk el, nem is beszélünk már legalább egy éve, de szerintem több.

♡ Éjfél: Más ember vagy késő este, mint reggelente?
Nem kifejezetten, ez nagyon attól függ, mennyit sikerült aludnom. De általában akkor is próbálom magamat kimaxolni, és egész nap pörögni, este is. Mondjuk suliidőben nagyon korán szoktam kelni, és főleg vizsgaidőszakban vagyok úgy, hogy aludni se feltétlen alszok, olyankor reggel kicsit neszóljhozzám kedvem van.

♡ Gyertyafény: Határozatlan ember vagy?
Egyáltalán nem. Mindig, mindenről megvan a magam véleménye és általánosságban ki is állok mellette. Kivéve akkor, ha nagyon butának tartom a másik felet, hogy vitázzak vele. Akkor csak ráhagyom. De amúgy is megvannak a céljaim, minden. A kiállásom is olyan, tehát igen, mondhatom, hogy teljes mértékben határozott ember vagyok.

♡ Sötétség: Változtattál már meg magadon valami olyat, amit szerettél, csak azért, hogy másoknak bizonyíts?
Nos ez inkább belső dolog. Mikor Pocokkal egy évvel ezelőtt szakitottunk, akkor feladtam a büszkeségemet. Ez most már nem igy tűnik, tudom, hogy helyesen cselekedtem, azt kellett tennem, de akkor eléggé kétes érzéseim voltak ezzel kapcsolatban, mert én elhatároztam, hogy sosem fogok férfi után futni. Aztán mégis megtettem.

♡ Édes álmok: Boldog vagy?
Igen. Teljes mértékben. A párkapcsolatom rendben van, a barátaimmal jó a viszonyom, a családommal is többé kevésbé, életem eddigi legjobb nyarán vagyok túl, lassan az egyetem felén is túl vagyok, úgyhogy igen. Persze mehetne az idő kicsit gyorsabban is, de ez nem változtat azon a tényen, hogy nincs okom nem boldognak lenni.

♡ Rémálmok: Mitől félsz a legjobban?
Ez most nagyon aktuális. Pocokkal éppen a Walking Dead-et nézzük, és ugye zombik. Én pedig egyszer álmodtam egy olyan az egyik rész után, hogy éppen a szobába akarok bemenni, ahol ott van Pocok, viszont ő zombi, és meg akar harapni. Tudom, butaság, de az óta tényleg félek bejönni esténként a szobába.
Amúgy meg a pókoktól.

♡ Csillagképek: Ki az a személy, akivel akár órákig is el tudsz beszélgetni?
Akárki? Igazság szerint, ha csak egy emberrel kell beszélnem, akkor tényleg órákig tudok beszélgetni, viszont társaságban nem. Illetve Pocokkal és a legjobb barátnőmmel.

♡ Emlékek: Ki az, akit sosem fogsz elfelejteni?
Azok az emberek, akik valamilyen leckét tanitottak meg nekem az életről, emberekről.

♡ 11:11: Mi az a dolog, amit akarsz, de talán sosem lehet a tiéd?
Hiszek abban, hogy ha valamit igazán akarsz, akkor az teljesülni is fog. De talán az, hogy körbeutazzam a bolygót. Ergo, minden egyes országba elmenjek.

♡ Hullócsillag: Ki az a személy, akiben annyira megbízol, hogy fontos döntéseknél kikéred a véleményét?
A szüleim és a párom. Egyértelmű. Mostanság inkább párom, de ha tényleg nagyon-nagyon fontos, akkor a szüleim véleménye is mérvadó. Amúgy legtöbb esetben tudom, mit akarok, de ha mondjuk a párommal való közös jövőről van szó, akkor egyértelmű, hogy nem csak én döntök.

♡ Föld: Hol érzed magad a leginkább otthonosan?
Fura lesz, de párom nagyapjának a házában. Tudom, hogy nem lesz Pocoké a családi szarok miatt, nem is a kedvencem a falu se, de az a hangulat, amikor csak mi ketten vagyunk egész nap, nos... Igen, valószinűleg azért érzem ezt annak, mert olyan, mintha már elkezdtük volna a közös életünket.

♡ Horizont: Mi az az egy dolog, ami miatt jobban érzed magad, mikor zaklatott vagy?
Mikor párom megölel. És mikor elkezdi nekem énekelni a Pink fluffy unicornt. Mindig megnevettet.

♡ Sarki fény: Mi az a dolog, ami segít elaludni, mikor ezt lehetetlennek érzed?
Amikor Pocok hátulról megölel, és én vagyok a kiskifli. Vagy csak hallgatom a szivverését, nézem, ahogy szuszog, mert mindig hamarabb elalszik, mint én. És közben simizem a mellkasát vagy bütyömkézek. 

Címkék: tag ismerjmegjobban
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.