Üdvözöllek, Mézi!

A blogom témáját tekintve egyértelműen inkább személyes. És hogy én ki vagyok? Egy lány, aki már egy jó ideje a G-Portál berkein éli mindennapjait. Egy olyan lány, aki nem fél kimondani, amit gondol - amiből rengetegszer konfliktus adódik. Úgy érzem, haladnom kell tovább ezen az úton, nem hagyhatom, hogy bárki elbizonytalanitson. És hogy miért? Mert semmi sem történik véletlenül. Oka van annak, hogy én ezt most leirom, és oka van annak, hogy te erre a blogra tévedtél. És hogy mi az ok? Légy nyitott, és rájössz!

Kódalap: LD

 
 
Seholország

092.

2017.08.10. 15:30, Limonadee

Sziasztok, Mézik!

Elkészült szerintem életem első kinézete. Ami azt illeti, én nagyon meg vagyok vele elégedve, bár tény, hogy szerintem három napi munkám van benne, de bőven megérte, nagyon-nagyon büszke vagyok rá! Se nem igazán nyári, se nem igazán őszi, de valahogy mégis mindkettő, és talán ezért vagyok rá ennyire büszke. Ja, meg mert végre senki se tudja azt mondani, hogy ugyan olyan a blogom, mint mindenkié~

Most, hogy végre egy kicsit értek végre a Photoshophoz, elgondolkoztam rajta, hogy ha lesz időm, akkor én is fogok majd csinálni kinézeteket, kódolva. Nem tudom ez mennyire jó ötlet, nem tudom, mennyire lenne rá igény, de nagyon megjött hozzá a kedvem. Mondjuk nem biztos, hogy suli idő alatt egyáltalán lenne rá időm, de azért megpróbálkozok vele, hátha. Tudom, hogy egyáltalán nem vagyok benne profi, de mindenképpen igyekezni fogok.

Amúgy, múlt hét végén borfesztivál volt. Szörnyű volt. Pocokkal összevesztem, a barátnőm pedig úgy kihasznált, hogy az óta ha beszélünk is, inkább úgy vagyok vele, hogy hagyjon békén, mert nagyon dühös vagyok még mindig. Egyrészt alapvetően is utálom, ha kihasználnak, másrészt az, hogy csupán özésből megteszi ezt, és utána, miután segitek neki talpraállni és fent maradok vele hajnali 5-ig, hogy haza tudjam vinni, és utána megvádol, hogy más ezt egy szó nélkül megtette volna... Na, akkor akadtam ki úgy istenigazán. Mindegy, lesz ami lesz, még én se tudom pontoan, hogy mi.

Egyébként, nagyon izgulok, mert már csak egy hét, és indulunk Londonba. Vagyis, 20.-án megyünk fel Pestre, ott leszünk két napot, és 22.-én hajnalban indulunk. Izgulok nagyon, félek is, mert még sosem repültem. És nem is igazán a repüléstől félek, bár azzal ijesztget mindenki, de ami zavaróbb, hogy bár van busz és miegymás a reptérre hajnalban is ugye, félek, hogy le fogjuk késni. Abszurd, mert hajnali négyre érünk oda elvileg, ami azért elégnek kéne lennie, ha már egyszer 6-kor indul a gépünk.

Még nem irtuk össze, hogy hova szeretnénk majd menni, meg mit szeretnénk megnézni, de a szokásos pesti utakból kiindulva úgyis feltaláljuk majd magunkat. Az biztos, hogy hazafelé betérünk majd Párizsban a Sephorába, és beszerzek egy vagy két Kat von D matt rúzst, vagy esetleg egy Tarte palettát. Vagy Urban Decay, nem tudom még. Egy Kat von D rúzs biztos, de egy szemhéjpaletta koronázná meg úgy igazán az utazást.

No, viszont most megyek, párom nemsokára itt van. Remélem tetszik a kinézet! 

Szép napot, Mézik~

Címkék: személyes design
3 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.08.14. 08:03
Celaena
Szép lett a kinézet! :) Jaj de jó Londonba mész :3 Én is voltam már ott párszor, nagyon jó lesz biztos! És a repülés... hát először majd be szartam és úgy markoltam az ülés karfáját mint egy nem normális :D Ráadásul a haza úton benyögték, hogy turbulencia van én meg azt se tudtam mi az és kicsit bepánikoltam, szóval az ilyenekkel érdemes tisztába lenni :,D. De már csak azért nem szeretem a repülést mert minimum két órás, kényelmetlen, és oké hogy olvasok de mégsem olyan jó mint otthon az ágyban :D Érezd magad jól és nézz meg mindent amit lehet!! :)
Válasz:

Ó én is ettől félek :D Vagy hogy rosszul leszek, de csak nem >< De az nagyon durva lehetett amúgy :o Amúgy valahogy el se gondolkoztam még azon, mit fogok/fogunk csinálni majd időközben, de annyira nem is vészes mert talán másfél óra az út? Hazafele meg autóval jövünk, amitől most kezdtem el igazán félni >< Köszönöm szépen~ <3

Idézet
2017.08.10. 22:11
tamás

szerintem értelmetlen a repülés miatt izgulnod, hiszen pont olyan, mintha az ágyadon ülnél pár órán keresztül. van itt is hasonló áruház a sephorához – nekem a kedvencem a selfridges, ami az oxford street-en van, de akár a harrods is szóba jöhet, ami hatalmas.

remélem jól fogjátok érezni magatokat ;)


Válasz:

Oké, egy tapasztalt utazónak muszáj hinnem :D Remélem amúgy sikerült majd fotóznom a repülőn, azt a részét várom a legjobban. 
Köszi az ajánlásokat, én is próbáltam utánanézni a dolgoknak, de eddig még csak pici drogériákat sikerült találnom - bár ki tudja, az mégiscsak London, lehet ott nem olyan siralmas a kinálat, mint idehaza. :D 

Nagyon szépen köszönöm még egyszer! :3

Idézet
2017.08.10. 16:58
Chantalle

Szia!

Nagyon szép feldolgozás, de ezért még illik kreditelni :) a színeken és a képeken kívül egy betűt nem írtál át :D
http://blogtags.gportal.hu/gindex.php?pg=36942831 


Válasz:

Linkeltelek :)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások