Üdvözöllek, Mézi!

A blogom témáját tekintve egyértelműen inkább személyes. És hogy én ki vagyok? Egy lány, aki már egy jó ideje a G-Portál berkein éli mindennapjait. Egy olyan lány, aki nem fél kimondani, amit gondol - amiből rengetegszer konfliktus adódik. Úgy érzem, haladnom kell tovább ezen az úton, nem hagyhatom, hogy bárki elbizonytalanitson. És hogy miért? Mert semmi sem történik véletlenül. Oka van annak, hogy én ezt most leirom, és oka van annak, hogy te erre a blogra tévedtél. És hogy mi az ok? Légy nyitott, és rájössz!

Kódalap: LD

 
 
Seholország

110.

2017.09.24. 13:57, Limonadee
Egy új élet kezdete

home, light, and candle képSziasztok, Mézik!

Nos, az a helyzet, hogy az utóbbi időben rengeteg minden történt. Emlitettem, hogy nagyon rosszul érzem magam, és ennek testi tünetei is voltak. Ergo reflux. Már nagyon, de nagyon rég óta húzódik az ügy, úgy körülbelül nyár elejétől, és végre most, azaz szeptember közepén sikerült ezen változtatni.

És hogy hogyan? Mint emlitettem, Pocokkal az utóbbi időben rengeteget vitatkozunk, mert egyikünknek sem volt jó az adott helyzet. És mondanom sem kell, egész nyáron át tartott ez az egész, sőt, ami azt illeti, egész eddigi közös múltunkra igaz az, hogy nem volt olyan időszak, amikor egy hétnél tovább béke lett volna, mert folyamatosan a család miatt ment a hiszti. És ennek most végre vége.

Pocokkal összeköltöztünk. Jobban mondva egy vita után úgy döntött, hogy itthagyott, és úgy érkezett vissza, hogy minden holmiját magával hozta. A tegnapi nap arra ment el, hogy összepakoluk a szobámat, hogy mindketten el tudjunk férni. De ha ti még láttatok boldog embert... Na, mi azt milliószor túlszárnyaltuk. Nincs az, hogy a közös idő abból áll, hogy dolgozunk, nincs az, hogy nem találkozhatunk akár hónapokig, nem lehetünk együtt iskola után. Végre nem kell attól tartanunk, hogy nem lesz elég időnk egymásra, illetve, ami a legfontosabb: beszélgetni is tudunk

Nekem egy kapcsolatban a minőségi időn kivül a beszélgetés a legfontosabb, ugyanis, ha valakivel nem tudok értelmesen beszélgetni, komolyabb dolgokról is, akkor veszett fejsze a nyele. És a tény, hogy mindketten ugyan olyan témákért érdeklődünk, csak megkönnyitik ezt - az pedig, hogy most már alkalmunk is van erre... Hihetetlenül boldoggá tesz.

Tehát igen, most ez a helyzet. Nem tudom, hogy fogjuk megoldani, bár magunkat ismerve biztos, hogy minden rendben lesz. Furcsa, az biztos, soha sem töltöttünk még 2 hétnél több időt folyamatosan együtt. Az is a mostani angliai utazásunk volt, de az azért teljesen más, mint a mindennapokban együtt lenni. 

Veletek minden rendben van, Mézik?

Címkék: személyes szerelem
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.09.27. 23:07
crybaby

dejóóó, ennek tényleg rengeteg pozitívuma van! :D

én is laktam a barátommal, csak sajnos nem ketten voltunk, és a szoba is csak egy félszoba volt:( viszont tényleg többet lehettünk együtt, bár azért kell egy kis magánszféra is szerintem, mondjuk lehet, hogy ez emberfüggő, én 2 hónap együtt lakás után nagyon igényeltem már. xd bár mi tényleg 5en laktunk együtt (- a barátom bátyja és menyasszonya és a 2 éves lányuk), ráadásul nekünk ugye csak félszoba jutott. nehéz volt.

viszont az, hogy csak ketten vagytok, teljesen más lehet, és olyan izgalmas. :D nagyon sok boldogságot és élményt kívánok nektek! :)) 


Válasz:

Szia!

Ő, sajnálom, hogy ennyi kellemetlenség volt :( És azóta változott valami, vagy most már nem éltek együtt? Vagy csak külonmentetek másik helyre a pároddal?

Nem vagyunk ketten, mert ugye szüleimmel élünk, de hát igazság szerint mindig is kedvelték egymást a családom meg ő, úgyhogy ezzel probléma nem lesz. :D Max tényleg a magánszféra, de hát én mikor csak úgy találkoztunk, és szükségem volt egy kis egyedüllétre, megmondtam, hogy bocsi, most én kimegyek egy fél órára, aztán majd jövök. :'D Vagy kimegyek sütni xD 

Nagyon köszönöm! <3

Idézet
2017.09.25. 18:39
Thea

Annyira aranyos lett ez a bejegyzés! Sok-sok boldogságot együtt! :)


Válasz:

Köszönöm, drága <3

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások