Üdvözöllek, Mézi!

A blogom témáját tekintve egyértelműen inkább személyes. És hogy én ki vagyok? Egy lány, aki már egy jó ideje a G-Portál berkein éli mindennapjait. Egy olyan lány, aki nem fél kimondani, amit gondol - amiből rengetegszer konfliktus adódik. Úgy érzem, haladnom kell tovább ezen az úton, nem hagyhatom, hogy bárki elbizonytalanitson. És hogy miért? Mert semmi sem történik véletlenül. Oka van annak, hogy én ezt most leirom, és oka van annak, hogy te erre a blogra tévedtél. És hogy mi az ok? Légy nyitott, és rájössz!

Kódalap: LD

 
 
Seholország

111.

2017.09.29. 21:35, Limonadee

Sziasztok, Mézik!

Szeretnék most egy kis fejleménnyel jönni nektek. Egyelőre minden rendben van a közös életünkkel kapcsolatban - mondjuk egy hét, ilyenkor még nem is nagyon lehetnének problémák. Nem mondom, hogy teljes mértékben minden megváltozott, mert amúgy nem igazán. Pocok eddig is annyit volt itt, amennyit tudott, és amúgy is vagyunk már egy jó ideje együtt, pont emiatt annyira nem is nagy törés. Inkábbb az én és az a ő lelkének is sokkal könnyebb, hogy ez egy kimondott dolog.

Iskola terén eléggé jól állok. Vagyis, magamhoz képest. Igen, fáradt vagyok szörnyen, megvisel a minden nap 6-ig suliban lenni, főleg, hogy következő héten még szombaton is be kell mennünk... Na de mindegy, már lassan vége ennek az egész heti dolognak, aztán legalább felszabadul még a péntekem is. Mehetnék dolgozni utána, de szerintem egyszerűen erőm nem lesz novembertől menni, mert akkor meg lassan már zh időszak - és inkább az iskola rendes megcsinálására hajtok, mint egy 10 ezres kiegészitésre, mert többet úgysem birnék.

Apropó... Kezdem megint úgy érzeni, hogy van helyem a szakmában, mármint a tanitóiban. Nem mondom, hogy nem szeretnék egy kozmetikus, sminkes tanfolyamot letudni, mert de, nagyon is, ha másért nem, azért, hogy magamhoz értsek legalább, de nem is tudom... Lehet annyira nem is lőttem mellé a választáskor. Semmi sem történik véletlenül, minden cselekedetünknek oka van, minden egyes dolognak, ami velünk történik.

Emellett pedig úgy gondolom, hogy ha már itt vagyok, és a diploma miatt igyis-úgyis letudok itt még 3 évet, akkor már nem mindegy, hogy ha élvezem is? Minden akarat kérdése ha akarom, hogy jó legyen, ha szeretném, hogy minden rendben menjen, akkor igenis minden oké lesz, és sikerülni fog az egyetem is, a pesti élet is, a család, a lovarda, az állatmenhely. Minden. Minden rajtam múlik

Remélem veletek is minden rendben van, kitartást nektek a következő hétre, és jó pihenést a hétvégére - használjátok ki az utolsó, még talán meleg hétvégéket~

Címkék: személyes update
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.