Üdvözöllek, Mézi!

A blogom témáját tekintve egyértelműen inkább személyes. És hogy én ki vagyok? Egy lány, aki már egy jó ideje a G-Portál berkein éli mindennapjait. Egy olyan lány, aki nem fél kimondani, amit gondol - amiből rengetegszer konfliktus adódik. Úgy érzem, haladnom kell tovább ezen az úton, nem hagyhatom, hogy bárki elbizonytalanitson. És hogy miért? Mert semmi sem történik véletlenül. Oka van annak, hogy én ezt most leirom, és oka van annak, hogy te erre a blogra tévedtél. És hogy mi az ok? Légy nyitott, és rájössz!

Kódalap: LD

 
 
Seholország

112.

2017.10.01. 15:00, Limonadee

harry potter, book, and coffee kép

Sziasztok, Mézik!

Ének. Még több ének. Kossuth Lajos táborában. A furulya az ellenségem. Infózéhá máris??? Pocok itt van. Már egy hete. Új kinézet. Remélem tetszik. Filozofálás. Kockulás. Nevetés az X-faktoron. Szobabicikli éljen! Még mindig nincs Heartland felirat. Lúgosviz. Nem fáj a pocim végre. Iskola, iskola és iskola. Nincs szabadidőm. Tanulni kéne, hogy ne maradjak le. Kellene valami rendes bemutatkozó szöveg. Weheartit. Zoella könyv. Nem is rossz ötlet. Többet kellene olvasnom. Van egy rakat könyvem, amik várnak rám. Melegben egy teával a kezemben olvasni + Puszedli és Pocok. Kellene ecseteket rendelni, de nincs mánim. A Colourpop szerzeményeim valami fantasztikusak. Alig vártam, hogy ide érjenek. A rózsaszin-arany a kedvencem. Duokrómmánia. Björn. Kattolj a bővebbenre, ha tudni szeretnéd, mi ez.

Több helyen láttam mert ezt a fajta heti rendszerezőt, úgyhogy úgy döntöttem, én is elkezdem, mert nagyon jól meg tudom saját magamnak is tartogatni az emlékeket. Nem tudom, hogy nektek tetszik-e ez az ötlet, de remélem, hogy igen, és velem fogtok tartani a későbbiekben is. Puszi!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.