Step By Step


Under The Sea

INSTAGRAM: dakotaxtaren PINTEREST: @dakotaxtaren ♡:

Sziasztok, Mézik!

Egy 18 éves lány blogján jártok, aki tanítónak tanul, igazából pedig egy bankban szeretne dolgozni. Szeret a párjával lenni, sminkelni, sorozatokat nézni és énekelni. Az egyetemet még csak most kezdte, de már utálja. A karácsony a kedvenc ünnepe. Az olvasás régen mindennapos volt nála, most szeretné elérni, hogy ismét visszaszokjon rá.
Halhatatlanok sorozat. Heartland. Game of Thrones. Pocok. Gingerbread latte. Karácsony. Gyertyák. Állatok. Gyerekek. Romantika. Család. Pszichológia. 

Limonadee

 

 

 

Cserék:

Buli Vivien és Sophie és Uictoire és Esther és Minaru és Ananász Lány és Reba és Ninette és Cerila és Anda és Thea és Cookie és Dzseni és Te?

 

Chat

Rose gold copper, white marble and grey makeup brushes and bag, Im in love - http://amzn.to/2fDgJKk:

 

 

Kritikakérés

Kedves látogató!

Szeretnél egy hosszabb kritikát kérni oldaladról, melyben kitérek a szerkesztőre, a tartalomra és kérés szerint a dizájnra? (Igy annak sem kell aggódnia, akinek nem az ő általa készitett kinéze van a portálján.) Tőlem telhetően igyekszem teljesen objektiv lenni. Meggyőztelek?

Akkor nincs más dolgod, mint hagyni itt egy hozzászólást, melyben szerepel:

  • Oldalad linkje
  • Mióta szerkeszted, volt-e már szünet?
  • Mi a témája?
  • Kérsz a dizájnról is kritikát?
  • Kitehetem a blogomra az elkészült kritikát, vagy küldjem el emailben? (ha a második, email cimet irj, kérlek!) 

Leginkább vélemény ez, nem pedig kritika, egyértelmű, hogy nem kifejezetten a negativ dolgokra szeretném kihegyezi ezt az egészet.

ELKÉSZÜLT KRITIKÁK

Üdv.: Limonadee

8 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.03.25. 23:02
Amy

Szijó Limonadee!

Csatlakoznék az előttem szólokhoz, ha már leültem írni neked, akkor szeretnék én is kritikát kérni :D.

Oldalam: Nox Arcana
2006.04.02. óta szerkesztek a lapon, azóta kétszer volt szünet, de nem egy 6 éven belül :D
A témája blog természetesen.
Mivel most a designt én alkottam saját szájízre, igen. 
Igen, kiteheted ide ^^
 

Idézet
2017.03.17. 18:36
Isabelle

Szia Limonadee! <3 

Szeretnék én is kérni, kettő darab kritikát ha lehet.. *-* Az egyik oldalam, lovely-ninadobrev, a másik pedig a blogom, nyctophilia. *-* Remélem nem adok túl sok munkát <3
Leírom így pontokba is, ahogy kell :D 

LOVELY-NINADOBREV

[LINK]
Január óta szerkesztem:)
Nina Dorev a témája :3
Kérek a dizájnról is :3
És igen kiteheted :) <3 

NYCTOPHILIA 

[LINK]
Március 7.-én nyitottam, még viszonylag új *-*
Blog téma :)
A designról nem sok mindent lehet,szóval azt ki is hagyhatod:D
És kiteheted <3

Idézet
2017.03.06. 00:00
Dienah

Szia :)

Énis énis énis szeretnék a fura krumplimra egy teljes kritikát kérni, téma hát úgy sokminden nyitás... hát költözés volt úgy decemberben (nem sok tartalmat hoztam át szóval szerintem lényegtelen az oldal "valódi" életkora ^^) :D

 

Köszönöm szépen ^^

Idézet
2017.03.05. 20:39
Esther

Szia drága!

Szeretnék én is csatlakozni a kritikakérők sorába! Kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy esetleg miben kéne még szépítenem a blogom :) 

Oldalam: Little wildness
2017.02.27. óta szerkesztem
Téma: blog, személyes
Kérnék a designról is egy kritikát

Köszönöm szépen! <3 

Idézet
2017.03.05. 16:52
Liliana

Szia! :) Szeretnék én is kritikát kérni, köszönöm :)

www.depressed.gportal.hu
2011 óta, sajnos több szünet is volt már
mentális betegségek + blog
mivel nem saját, ezért nem :) 

Liliana


Válasz:

ELKÉSZÜLT!

xoxo

Limonadee

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

CSS kód by: glamour-factory.gp   Képek forrása: Pinterest


Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!