Limonadee

Sziasztok, Mézik!

Szeretnék ez úton bemutatkozni. Igazi nevem legyen titok, bár aki egy ideje követ, az tudja, hogy a keresztnevem Nikolett. Nem, nem szeretem, de mióta Pocokkla vagyok, megszerettem, mert az ő szájából olyan különleges.

Igen, borzzasztóan, undoritóan rózsaszinködösen szerelmes vagyok, immáron több, mint két éve vagyunk együtt a párommal, és ez az a kapcsolat, ami igazán meghatározta az életemet. Ő az, aki segitett abban, hogy most ott legyek, ahol, azt tehessem, amit, és olyan emberek vegyenek körül, akik. Lehet, hogy nem mindig felhőtlen a kapcsolatunk, vagy éppen hozunk rossz döntéseket, de nekem akkor is ő az, akihez mindig fordulni tudok, akiben feltétel nélkül megbizom.

Most pedig egy picit magamról. 19 éves vagyok, egy zempléni kisvárosban élek. Sárospatakon az Eszterházy Károly Egyetemen tanulok, és ha minden igaz, 3 év és pár hónap múlva boldogan mondhatom majd nektek, hogy tanitó lettem! Szeretném-e? Nem feltétlen. De ha már egyszer elkezdtem, megoldom, befejezem. És hogy utána mi lesz? Ki tudja? Gyerekek. Remélhetőleg saját - de persze szivesen foglalkozom más gyerekeivel is.

Hobbimra mostanság ugyan nincs idő, de ha mégis van egy pár órám feleslegben, akkor szivesen olvasok, fotózgatok, vezetem eme blogot, és utazgatok. Ez utóbbi kissé költséges, de én is vallom hogy ha az utazás ingyenes lenne, sosem látnátok~ Ami még egy számomra nagyon érdekes téma, az a smink, sminkelés. Rengeteg ilyen videót néztem, és jómagam is összegyűjtöttem már egy kisebb kollekiót - de persze ez folyamatosan bővül. 

Két kisállatom van, mindkettő kutya. Nagyon szeretem őket, el sem tudnám képzelni az életemet ilyen társak nélkül, nekem ugyanis ők nem csak állatok. Ha baj van, mindig odajönnek, mindig segitenek. Szeretnék a későbbiekben egy lovat is majd, de ez még nagyon a jövő zenéje - és addig még meg is kellene tanulni lovagolni rendesen. Meg sünit is szeretnék. Mosómedvét. Pici kengurut. Minilovakat a gyerekeinknek.

 

Semmi sem lehetetlen
 
19. Lány. Pocok. Egyetem. Sorozatok. Könyvek. Blogolás. Romantika. Yankee Candle. Sminkek. Vásárlásmánia. Jegyzetelés. Mindenamiirószer. Halhatatlanok. Starbucks. Heartland. PFUDOR.
Kódalap: GF