Step By Step


Under The Sea

INSTAGRAM: dakotaxtaren PINTEREST: @dakotaxtaren ♡:

Sziasztok, Mézik!

Egy 18 éves lány blogján jártok, aki tanítónak tanul, igazából pedig egy bankban szeretne dolgozni. Szeret a párjával lenni, sminkelni, sorozatokat nézni és énekelni. Az egyetemet még csak most kezdte, de már utálja. A karácsony a kedvenc ünnepe. Az olvasás régen mindennapos volt nála, most szeretné elérni, hogy ismét visszaszokjon rá.
Halhatatlanok sorozat. Heartland. Game of Thrones. Pocok. Gingerbread latte. Karácsony. Gyertyák. Állatok. Gyerekek. Romantika. Család. Pszichológia. 

Limonadee

 

 

 

Cserék:

Buli Vivien és Sophie és Uictoire és Esther és Minaru és Ananász Lány és Reba és Ninette és Cerila és Anda és Thea és Cookie és Dzseni és Te?

 

Chat

Rose gold copper, white marble and grey makeup brushes and bag, Im in love - http://amzn.to/2fDgJKk:

 

 
Limonadee

Sziasztok, Mézik!

Szeretnék ez úton bemutatkozni. Igazi nevem legyen titok, bár aki egy ideje követ, az tudja, hogy a keresztnevem Nikolett. Nem, nem szeretem, de mióta Pocokkla vagyok, megszerettem, mert az ő szájából olyan különleges.

Igen, borzzasztóan, undoritóan rózsaszinködösen szerelmes vagyok, immáron lassan két éve vagyunk együtt a párommal, és ez az a kacsolat, ami igazán meghatározta az életemet. Ő az, aki segitett abban, hogy most ott legyek, ahol, azt tehessem, amit, és olyan emberek vegyenek körül,akik. Lehet, hogy nem mindig felhőtlen a kapcsolatunk, vagy éppen hozunk rossz döntéseket, de nekem akkor is ő az, akihez mindig fordulni tudok, akiben feltétel nélkül megbizom.

Most pedig egy picit magamról. 19 éves vagyok, egy zempléni kisvárosban élek. Sárospatakon az Eszterházy Károly Egyetemen tanulok, és ha minden igaz, 3 év és pár hónap múlva boldogan mondhatom majd nektek, hogy tanitó lettem! Szeretném-e? Nem feltétlen. De ha már egyszer elkezdtem, megoldom, befejezem. És hogy utána mi lesz? Ki tudja? Gyerekek. Remélhetőleg saját - de persze szivesen foglalkozom más gyerekeivel is.

Hobbimra mostanság ugyan nincs idő, de ha mégis van egy pár órám feleslegben, akkor szivesen olvasok, fotózgatok, vezetem eme blogot, és utazgatok. Ez utóbbi kissé költséges, de én is vallom hogy ha az utazás ingyenes lenne, sosem látnátok~ Ami még egy számomra nagyon érdekes téma, az a smink, sminkelés. Rengeteg ilyen videót néztem, és jómagam is összegyűjtöttem már egy kisebb kollekiót - de persze ez folyamatosan bővül. 

Két kisállatom van, mindkettő kutya. Nagyon szeretem őket, el sem tudnám képzelni az életemet ilyen társak nélkül, nekem ugyanis ők nem csak állatok. Ha baj van, mindig odajönnek, mindig segitenek. Szeretnék a későbbiekben egy lovat is majd, de ez még nagyon a jövő zenéje - és addig még meg is kellene tanulni lovagolni rendesen. Meg sünit is szeretnék. Mosómedvét. Pici kengurut. Minilovakat a gyerekeinknek.

 

CSS kód by: glamour-factory.gp   Képek forrása: Pinterest


Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!